9.26.2008

Es muss sein

"Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Το Μουσείο…"


Ξεκινάω να γράφω και μετά τίποτε. Δε μπορώ να το κάνω πια… Μου έφυγε ο ενθουσιασμός, δε μπορώ να «δημιουργήσω» άλλο. Αυτές οι επιστολές, όπου όλα πρέπει να φαίνονται τέλεια για να μας προτιμήσουν, are not my thing, any more! Πρέπει να έχεις όραμα για να τα καταφέρεις και δεν το έχω σας λέωωωω!


Αλλά πρέπει να συνεχίσω να γράφω. Es muss sein.

5 σχόλια:

museologist είπε...

Κατά πρώτον, η ώρα η καλή!

Κατά δεύτερον, φαίνεται ότι χρειάζεσαι διακοπές. Και αν δεν γίνεται οι διακοπές να είναι σε τροπικό νησί ή απάτητο βουνοχωριό, τότε προτείνω να πας σε κανένα συνέδριο να χαλαρώσεις και να δεις πράγματα ταυτόχρονα. Κατά προτίμηση σε κάποιο συνέδριο του εξωτερικού για να αλλάξεις παραστάσεις.

Π.χ. το συνέδριο προς τιμήν της Susan Pearce το Δεκέμβριο στο Leicester είναι καλή ευκαιρία http://www.le.ac.uk/ms/profdev/conf.html#Programme

Anti Museum είπε...

Φοβάμαι πως ούτε το Δεκέμβριο θα μπορώ να ηρεμήσω, Museologist!
Εξάλλου, υπάρχει πάντα η περίπτωση να έχω "αποδημήσει" πολύ πριν, με τόσο άγχος και ζόρι... Αυτό που πρέπει να αποδώσω σε χ χρόνο τον όγκο της δουλειάς που θα έκανα σε ψ χρόνια, δεν το καταλαβαίνω!
Εξάλλου, ουδείς αναντικατάστατος! Το λέμε μόνο για να μη δώσουμε αύξηση;

Anti Museum είπε...

Museologist,
είμαι τόσο χαμένη στα δικά μου που δε σε ρώτησα το αυτονόητο! Είσαι καλά; Γιατί δε γράφεις;

museologist είπε...

anti-museum. Μια χαρά, σ'ευχαριστώ! Ήμουν Ελλάδα όλο τον Αύγουστο για διακοπές και δουλειά, όπου έκανα πλήρη φωτοσύνθεση και γέμισα μέχρι ξεχειλίσματος μπαταρίες.

Το blog το έχω παραμελήσει όντως, κανένας ιδιαίτερος λόγος πάντως, λίγο η φθορά, λίγο η έλλειψη χρόνου, δεν θέλει πολύ να αραχνιάσει...

Ανώνυμος είπε...

Δείτε σχετικά με τη 18η ετήσια συνάντηση του «Διεθνούς Δικτύου Έρευνας & Δράσης για την Πόλη» INURA. Αθήνα 3-10 Οκτωβρίου 2008.

filopappou.wordpress.com

ξένοι